Variabele Flexplek
Thuis even geen plek? Of juist inspiratie nodig door wat roering en  gezelligheid om je heen? Dan zou dit een oplossing voor je kunnen zijn. Binnen het gebouw zullen diverse werkplekken komen waar je beschikt over stroom plus draadloos internet.  De beschikbaren werkplekken zullen meerdere keren worden verhuurd waardoor je op diverse plekken kan komen te zitten en daardoor ook kennis kan maken met andere collega ondernemers. Plug en play met een maximale aanwezigheid van gemiddeld 2 dagen per week. 

Vaste plek
Heb je behoefte aan een vaste werkplek in een open office opstelling dan is dit wellicht de oplossing voor jou. In het gebouw zijn nu verschillende mogelijkheden om bureaus te plaatsen of werkplekken te situeren. In overleg gaan we kijken wat het best bij je past. Een vaste plek waar je spullen indien nodig vast neer kunt zetten om zo de volgende dag direct van start te kunnen gaan 

Vaste kantoorruimte
Omdat we aan de basis staan van het concept zijn er nu nog ook mogelijkheden om een volledige ruimte te huren. Er zijn diverse ruimtes beschikbaar. Eventueel als eigen ruimte met aparte ingang. De werkplekken kunnen binnen het concept van variabele of vaste werkplek gehuurd worden, maar ook is er binnen het gebouw de mogelijkheid om een eigen kantoorruimte te huren vanaf 132 m².  Voor mogelijkheden op dit vlak nodig ik je graag uit om dit 1 op 1 te bespreken.